Napadnut vozač autobusa

Vozač gradskog autobusa na liniji 8 napadnut je preksinoć u ulici Bate Brkića na Novom naselju.

Vozač gradskog autobusa na liniji 8 napadnut je preksinoć u ulici Bate Brkića na Novom naselju.

Napad se dogodio oko 20 časova, nakon lakšeg udesa, kada su se sudarili autobus i jedan automobil. Dok su vozači čekali policiju, na mesto nezgode došli su poznanici vozača automobila, koji su nasrnuli na radnika GSP-a.

Kako piše Press, u GSP-u nisu želeli da komentarišu incident.

  • Peca

    07.03.2011 07:03
    tako je
    Treba ih,pre smene, vezati za vozacko sediste katancem,pa kada budu svesni da ne mogu da pobegnu manje ce se glupirati.
  • putujući putnik

    06.03.2011 19:44
    Reč je o (nemilom, naravno) sukobu dvojice vozača, pri čemu je savršeno nebitno da li je jedan od njih vozač putničkog vozila, a drugi nekog drugog. Ne vidim zašto bi taj incident bio povod da se lamentira nad nekakvom ukletom pozicijom GSP-ovog vozača i da to oživljava neprihvatljive težnje za davanjem bus-vozačima statusa službenog lica. Redovni sam putnik GSP-a i svedok sam bezbrojnih grešaka i nesnalaženja kod vozača, pa i (čast izuzecima) njihovih nedopuštenih hirova. Samo bi nam falilo da takav deluje iz bezbednog bunkera, pa još kao ''službeno lice''.
  • 06.03.2011 16:56
    @sta da kazem detetu
    To sto ste napisali je tacn isto to vazi i za novosadjane koji svojim kolima,biciklom i peske krenuo na posao ili u prodavnicu, sve vise je osionih gradjan, i to mladih i jos nesto ima medju njima i novosadjana ali VERUJTE da je to beznacajni %,mnogo vise je to omladina koja je nekada bilo ili beba ili malo dete i prisilno doslo u NS, a bome i onih koji su zbog kojekakvih skolovanja dosli u NS stigli su iz drugih drzava iz okruzenja, nama jako bliski po jeziku;;
    P.Sne mislim da nikoga omalovazavam, tim mladim ljudima ili njihovoj rodbini je potrebna pomoc, pomos prilagodjavanja,drzava je u celini zatajilo ili nije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija