Privedene četiri osobe nakon napada na Prajd info centar

Policija je uhapsila četiri osobe nakon napada na prostorije Prajd info centra u Beogradu, potvrdio je za N1 organizator Prajda Goran Miletić.
Privedene četiri osobe nakon napada na Prajd info centar
Foto: Screenshot
Napad se dogodio u petak, oko 17:30h, rekao je Miletić i dodao da je u njemu učestvovalo sedam osoba koje su udarale po vratima i vređale zaposlene, nakon čega je obaveštena policija.
 
Niko nije povređen, a napad je snimljen sigurnosnim kamerama koje se nalaze na prostorijama Prajd info centra.
  • Shorty

    09.02.2019 23:32
    @Sever srbije
    Prvo nije Sever srbije, nego Vojvodina, a drugo srbije je namerno malim slovom, trece jel' ti REKAO Ana da napises... Botino
  • Sever Srbije

    09.02.2019 17:43
    Pritisak i koncentracija nasilja se pravi podstaknuti i organizovani od finansijera istih,pare se trose a naroda na ulicama sve manje. Ni vasa medijska ni ambasadorska a ni nasilna kampanja nece uplasiti narod! Procitani ste odavno u ovakvom i slicnom izazivanju incidenata po nalogu opozicije i finansijera!
  • LALA

    09.02.2019 16:06
    samo u smrdiji
    Zasto ih slati u zatvor? Nisu oni krivi sto nisu preterano pametni i jos upropasceni losim vapitanjem.
    Najbolja kazna im je drustveno koristan rad. I to u istom tom centru.
    Mozda nece promeniti misljenje ali ce bar videti i drugu stranu kad njihovi drugovi pocnu da ih maltretiraju zbog mesta na kom rade .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.