Pušten Kragujevčanin koji je na protestu nosio "vešala"

Kragujevčanin Slobodan S. (66) koji je sinoć priveden nakon protesta jutros je pušten, sa kratkim objašnjenjem policije "po kratkom postupku", saznaje portal Pressek.
Njemu je sinoć pozlilo tokom saslušanja u policiji, pa je prebačen u bolnicu zbog hipertenzije, prenosi portal Pressek. On je noć proveo u bolnici, a jutros oko 7 časova je pušten.
 
Kako je portal Pressek saznao od porodice, policija se ponašala korektno, a medicinsko osoblje u Kliničkom centru je bilo ljubazno.
 
Inače, njemu sinoć nije bilo dozvoljeno da se javi porodici, niti bilo kome.
 
On je na sinoćnjem protestu na Đačkom trgu u Kragujevcu bio u prvim redovima i nosio je "vešala" sa "penzionerom" na kraju omče. Na instalaciji koju je nosio pisalo je "Opljačkani penzioner – Vučiću vrći pare, il se besim", na figuri je pisalo "Ja, penzioner", a na dnu instalacije "Smrt fašizmu".
 
Slobodan S. je jedan od "prvoboraca" protesta devedesetih i ratni veteran.
  • PatriJota

    10.02.2019 20:40
    @rodoljub
    Rodoljube imenjače, a od kude ti sve to znaš? To negde objavljeno (npr. u Biltenu CIA koji ti redovno dobijaš?) ili su to toliko javno radili (a ti pratio)? Ispada da je CIA za tebe bezvezna organizacija sastavljena od diletanata koja pojma nemaju sa obaveštajnim radom, a direktor joj izvesni bivši švercer kafe i majstor za keramičke pločice...
  • rodoljub

    10.02.2019 12:04
    podmetanja
    "Nezavisni" protestanti su dobili nove instrukcije iz americke ambasade. Njihovi lideri su u Hiltonu dobili zadatke sa instrukcijama i preneli ih na "teren" . Krece nacisticka provokacija , a kada neko bude uhapsen, bice galama da je to diktatura. Ovi americki korisni idioti su gori od nacista . Takve su im gazde, CIA-NATO ubice. A "objektivni" mediji nece pisati o "druzenju" Trifunovica i Anasonovic sa agentima CIA-NATO . Sve se kuva i servira u CIA kuhinji. Sacuvaj me boze od ove americke demokratije.
  • Tumačenje zakona

    10.02.2019 11:45
    ZABRANJENO!
    Sad je red na ove što nose slane Bobi štapiće u džepu.
    To je simbol motke, te poziv na nerede i premlaćivanje političara!
    Ili partijskih članova.
    Ili lokalnih zvaničnika, koji su činili strašne i nedopustive stvari u lokalu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.