VIDEO: Brnabić izviždana uz povike "Izdaja" na proslavi Dana državnosti u Orašcu

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić danas je na centralnoj ceremoniji obeležavanja Dana državnosti u Orašcu izviždana uz povike "Izdaja"i "Izdali ste Kosovo".
VIDEO: Brnabić izviždana uz povike "Izdaja" na proslavi Dana državnosti u Orašcu
Foto: Screenshot

Dok je Brnabić držala govor ispred spomenika voždu Karađorđu neki od okupljenih pevali su "Oj Kosovo, Kosovo zemljo moja voljena".

Zvižduci su se čuli i na pominjanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom govora premijerke, kao i kada ga je u govoru spomenula i predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Prvi zvižduci čuli su se pošto je premijerku i predsednicu Republike Srpske Željku Cvijanović voditeljka programa pozvala da polože venac na spomenik.

Brnabić je, pošto su joj zviždali dok je držala govor, rekla da danas kada treba da slavimo pretke i pokažemo jedinstvo u borbi za bolju budućnost imamo ljude koji su došli da zvižde.

"Ali neka je to tim ljudima na čast. Mi ćemo se boriti i ja mogu da vam garantujem što ste vi glasniji to ćemo se mi boriti jače", istakla je Brnabić.

Ona je rekla da vidi koga predstavljaju i da vidi zastave koje nose i poručila im da "fašizam u Srbiji nikada neće pobediti".

"Mnogo je Srbija propatila zbog fašizma, nećemo ovo tolerisati, ali molim vas još jednom ispoštujte pretke i državu Srbiju", kazala je Brnabić.

Ona je istakla da se ponosi svojom zemljom i time šta je Srbija danas, njenom jačinom i hrabrošću.

Neki od okupljenih koji su zviždali, osim zastava Srbije nosili su i zastave pokreta "Naši" i "Dveri".

  • Santrač

    18.02.2019 11:45
    Ništa lepo ne mislim o dotičnoj, niti o njenim kolegama iz vlasti, ali ovo je očigledna montaža. Da li su sami to iz nekog razloga sebi radili ili je neko zaista nevešt ne znam.
  • fejk

    18.02.2019 00:53
    Koja predstava, pa i ove su doveli autobusima da pokazu kako je jako zla opozicija.
  • budućnost bez nje

    17.02.2019 18:08
    Narod se digao protiv ove vlasti. Ona je paradigma ove lažljive vlasti i njihove velike brige za boljitak Srbije.
    jihova briga nije narod već ostanak na vlasti radi nastavka krađe i korupcije kartela čijije ona uzorni član.
    Nasekirala se i to je dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.