Telekom kopao u Beogradu bez dozvole, inspekcija obustavila radove

Dežurna inspekcija grada Beograda obustavila je radove bez dozvole koje je u ulici Veljka Lukića Kurjaka kod broja 10 na teritoriji opštine Savski venac, u parku oko zgrada, izvodila kompanija "Telefonkabl" za račun investitora "Telekom Srbija", preneo je Beoinfo.
Telekom kopao u Beogradu bez dozvole, inspekcija obustavila radove
Foto: 021
Na osnovu prijave građana da se u parku izvode radovi bez dozvole, na teren je izašla dežurna inspekcija koja je zatekla radnike kompanije "Telefonkabl" kako kopaju rov u parku.
 
Utvrđeno je da je investitor radova "Telekom Srbija", a kako izvođač nije imao nijednu dozvolu radovi su odmah obustavljeni. Utvrđeno je da izvođač nema ni projekat, ni saglasnost "Zelenila Beograd" za iskop rovova i redukciju stabala.
 
Protiv izvođača i investitora biće podnete prijave i pokrenut postupak u skladu sa zakonom.
 
Grad Beograd upozorio je sve koji kopaju na javnim i saobraćajnim površinama, bez obzira da li su u pitanju državne ili privatne kompanije, da moraju da imaju dozvolu nadležnog organa za izvođenje takve vrste radova kao i plaćene takse gradu, navedeno je u saopštenju.
  • BmB

    17.02.2019 09:34
    Kopanje ludom radovanje
    Ovde na limanu 2 su kopali telekomovi podizvodjaci da bi uveli opticke kablove za internet i tom prilikom su presekli kabl za ulicnu rasvetu. Evo vec godinu dana nema struje na desetak bandera. Zvali EPS da izadje na teren i poprave kvar ali nije imalo efekta. Sve se raspada, a nikog nema da popravi krive Drine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija