Dijana Hrkalović tuži Trifunovića, Boško Obradović Vučića

Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović podneće tužbu protiv predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića.
Dijana Hrkalović tuži Trifunovića, Boško Obradović Vučića
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saopštenju MUP-a, Hrkalović će tužiti Trifunovića "zbog laži koje je izneo na skupu u četvrtak u Knjaževcu da se ona, kako je rekao, zabavlja sa likom koji diluje drogu".
 
"Od Trifunovića me ništa ne iznenađuje. U odsustvu bilo kakve ideje, njegova jedina politika je vređanje žena i dece, kao i iznošenje skandaloznih laži. Suludo je i očekivati od ovog političara u pokušaju da sa time prestane, ali svakako ću mu dati priliku da svoje laži dokaže na sudu", rekla je Dijana Hrkalović.
 
Boško Obradović tužio Vučića
 
Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović podneo je tužbu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića za naknadu štete zbog izjava u kojima Obradovića naziva "lopovom, pljačkašem i fašistom". 
 
"S obzirom da ne sme da se pojavi ni na jednom TV duelu, a sada ni na jednom sudskom ročištu, Aleksandar Vučić je očigledno hrabar samo kad je sam u studiju i kada ga niko ne ometa u iznošenju uvreda i kleveta na račun drugih", navodi se u saopštenju Dveri.
 
"Za predsednika Dveri i svakog člana ovog pokreta, koji baštini ideje antifašizma, epitet fašista je najveća uvreda. Zbog toga ćemo tužiti svakoga ko takvim uvredama pokušava da diskredituje Dveri i funkcionere Dveri", dodaje se u saopštenju.
  • Pićuka

    23.02.2019 15:32
    Patak
    E jesi opisao predsednika Srbije, svaka ti čast.
  • patak

    22.02.2019 15:06
    tuzbe
    Lik je prolupao ka moj jugo.zasto mu dizete usi.nevaspitani bjednik.
  • Nemam više ime

    22.02.2019 14:10
    Ne dirajte mi Sergeja.Baš takav kakav je Sergej nam je neophodan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija