Održana prva sednica o doktoratu Siniše Malog

Stručna komisija za procenu originalnosti doktorske disertacije ministra finansija Siniše Malog održala je prvi sastanak, nezvanično saznaje list Danas.
Održana prva sednica o doktoratu Siniše Malog
Foto: Screenshot
Kako je tom listu rečeno, ova informacija je pod tačkom obaveštenja saopštena na poslednjoj sednici Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka, ali bez ulaženja u pojedinosti.
 
Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivana Popović nedavno je izjavila da stručna komisija ima rok od 60 dana da donese izveštaj.
 
List podseća da je Siniša Mali 2013. godine odbranio doktorsku tezu pod nazivom "Kreiranje vrednosti kroz proces restrukturiranja i privatizacije - teorijske koncepcije i ostvareni rezultati u Srbiji" na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.
  • dr

    22.02.2019 16:43
    akademski sloj će pokazati cojones?
    sumnjam.
  • stasa

    22.02.2019 16:14
    Nadam se da mali Cudanov nije opet u komisiji. Samo je obrukao sebe i svoj doktorat ucescem u toj lakrdiji.
  • Cime se dokona

    22.02.2019 15:28
    Srbija bavi. Komisija za doktorat i komisija za odliv mozgova.

    Bože spasi nas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.