Aktivisti SNS i SzS se međusobno optužuju za napade

Aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) na Vračaru saopštili su da su ih danas verbalno napali aktivisti Saveza za Srbiju, i isprovocirali ih "bahatošću i bezorbazlukom".
Aktivisti SNS i SzS se međusobno optužuju za napade
Foto: Printscreen
U saopštenju je navedeno da su aktivisti Srpske napredne stranke (SNS) mirno razgovarali sa građanima o postignutim rezultatima, a da su im "nasilnici" iz Saveza za Srbiju upućivali najpogrdnije reči, unosili im se u lice i pretili.
 
Naveli su i da je jedan od aktivista isprovociran tim ponašanjem oborio telefon jednog od aktivista Saveza što SNS ne odobrava.
 
Narodna stranka objavila je ranije danas na svom sajtu da su predsednika Opštinskog odbora te stranke na Vračaru Andreja Bajeca u centru Beograda napali aktivisti SNS-a dok je građanima delio Sporazum sa narodom.
 
Aktivisti SNS-a su izbili telefon iz ruku članu Narodne stranke koji je snimao napad i odgurnuli ga, navode iz Narodne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.