Putnik opljačkao vozača autobusa na liniji Beograd-Herceg Novi

Policija u Požegi rasvetlila je krađu novca od vozača autobusa na relaciji Beograd - Herceg Novi, koja se dogodila u utorak tokom kvara autobusa u mestu Gugalj u Srbiji, saopštio je MUP.
Putnik opljačkao vozača autobusa na liniji Beograd-Herceg Novi
Foto: Pixabay
Efikasnom akcijom policija je pronašla ukradeni novac i vratila vlasniku, kao i 28-godišnjeg osumnjičenog, protiv kojeg je podnela krivičnu prijavu zbog krivičnog dela krađa.
 
Sumnja se da je 28-mladić, 26. februara ove godine, kao putnik nalazio u autobusu prevoznika iz Podgorice, na relaciji Beograd - Herceg Novi, a koji se zbog kvara zaustavio na proširenju pored puta, u mestu Gugalj, u kasnim večernjim satima.
 
Kada su vozač i suvozač izašli iz autobusa kako bi ustanovili o čemu se radi, mladić je ustao, prišao sedištu vozača i, kako se sumnja, iz torbe uzeo koverat i novčanik sa većom sumom novca, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija