"Danas bar 46 miliona puta bolje nego kad su politički protivnici bili na vlasti"

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je u Srbiji bolje "bar 46 miliona puta" nego kad su današnjih politički protivnici, "bahati i neodgovorni", bili na vlasti.
"Danas bar 46 miliona puta bolje nego kad su politički protivnici bili na vlasti"
Foto: 021.rs
"Oni su železaru Smederevo prodali za jedan dolar a mi smo sa kineskim partnerom zaključili ugovor za 46 miliona evra", rekla je Brnabić, na mitingu u Smederevu, navodeći da je Predsednik Srbije Aleksandar Vučić povratio poverenje stranih investitora u Srbiju.
 
Prema njenim rečima, "tendeciozna je laž" kada politički protivnici kažu da nikad nije bilo gore, što je "nefer, neznanje, ili jednostavno lažu".
 
Govoreći o privredi, ona je rekla da Srbija danas pobedjuje, zahvaljujući Vučiću kao vodji tima, i "svuda je slična situacija" u Srbiji.
 
"On je nazaslužniji, jeste to rezultat rada celog tima ali on je povukao", rekla je Brnabić, kao odgovor što je, kako je navela, neki kritikuju što stalno ističe doprinos Vučića, koji govori posle nje.
  • Badza

    10.03.2019 12:53
    E al se nalupetala... Njima dobro a i siroj kriminalnoj grupi koji su na vlasti. Nama obicnim gradjanima je sve gore. Sramota da dajete takve izjave. Samo polako doci ce i novi izbori, kad odete sa vlasti sve vase ne casne radnje ce se obelodaniti. A krenuli ste u kampanju po Limanu,vrata do vrata, delite brosure, hvalite se sta ste uradili, a niko nista ne vidi. Uz sve to na kraju slikate se sa vasim " glasacima" na vratima od stana,a ima ih koji nikada nisu glasali za vas. Shvatili ste da gubite, drma vam se pozicija, pa dobili domaci zadatak da slikate narod bez pitanja.Sikter odavde!!!
  • Limanac

    10.03.2019 10:29
    u pravu je ipak
    ...potpuno tačno,iskrena izjava, ali važi samo za grupu koja je na vlasti, za ostale je kanda upravo toliko lošije...
  • Penzioner

    10.03.2019 08:41
    Piletina
    Sram te bilo,nemamo svi pileci mozak pa da verujemo u sve sta izgovorite a tim pre sto 95% izgovorenih reci su LAZ!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija