Kombi koji prenosi poruke čelnicima RTS-a kruži Beogradom

Kombi sa jakim ozvučenjem sa koga se puštaju poruke direktoru Radio televizije Srbije Draganu Bujoševiću i glavnom i odgovornom uredniku Nenadu Lj. Stefanoviću, kruži centralnim beogradskim ulicama od ranih popodnevih časova.
Sa ozvučenja se puštaju poruke kojima se od Bujoševića i Stefanovića traži da podnesu ostavke, upozorava se na nepoštovanje pravila novinarske profesije i prenošenje kleveta i neistina. 
 
Na kombiju nema obeležja koja bi ukazala na organizatora.
  • novosađanin

    21.03.2019 18:55
    staro gvožđe
    Pa šta! I kod nas kruži kombi u vreme odmora po ulicama: Skupljamo stare stvari, bojlere, akumulatore, stare školjke, Kombi je bez vidljivih oznaka firme koja skuplja. Kada završi jedan krug okreće drugi. Na meti smo sledećih nekoliko dana. Niko ga ne zaustavlja niti utišava. Isplata odmah i na ruke. Komunalna umrla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija