Mađari na našu granicu sa Severnom Makedonijom šalju policajce i uređaje za noćno posmatranje

Mađarska policija šalje 15 policijskih službenika kao ispomoć na granicu Srbije i Severne Makedonije, a 30 na granicu Severne Makedonije i Grčke.
Kako se navodi u saopštenju mađarske policije, ta mera se preduzima radi sprečavanja ilegalnih ulazaka u Srbiju i Severnu Makedoniju i hapšenja trgovaca ljudima, prenosi MTI.
 
Policijske jedinice biće opremljene vozilima koja mogu da voze van autoputeva, uređajima za noćno posmatranje i termalnim kamerama.
 
"Mađarska policija nastavlja da sarađuje sa lokalnim snagama u zaštiti granica između Srbije i Severne Makedonije, kao i Severne Makedonije i Grčke", saopštila je policija.
  • Aurora

    03.04.2019 14:13
    Vest nije nova
    Na granici između Severne Makedonije i Grčke, mađarski i poljski policajci se nalaze u poslednje 4 godine. Novost je jedino da će biti i na granici izmežu Makedonije i Srbije.
  • hm

    03.04.2019 13:56
    To su trebali da urade pre par decenija. Albanci su već odavno prešli i naselili region - s vremena na vrem paleći šume pred sobom.
  • Marko

    03.04.2019 09:55
    Hvala im.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.