Nađi Higl ukradeno više od 300 medalja

Nađa Higl, nekadašnja svetska prvakinja na 200 metara prsno, opljačkana je proteklog vikenda, a među stvarima koje su lopovi odneli nalazi se i više od 300 medalja.
Ovu neprijatnost koju je doživela, bivša plivačica podelila je na Fejsbuku.
 
"Olakšana za dva bicikla, dva dečja sedišta i preko 300 medalja. Hvala, dragi lopovi", napisala je ironično Nađa Higl.
 
Kako pišu "Novosti", najvrednije medalje, posebno zlatna sa SP 2009. u Rimu, ostale su ipak u Nađinom vlasništvu. Ali, bivša evropska rekorderka na 200 m prsno vezana je za svako odličje, jer dobro pamti kroz šta je sve morala da prođe od kadetskih dana da bi stigla do svetskog trona. 
 
Pančevački MUP intenzivno traga za počiniocima.
 
Nekadašnja šampionka danas je supruga i majka dvoje dece, a poslednjih nekoliko godina vodi bitku sa ulceroznim kolitisom, autoimunim oboljenjem koje će je pratiti do kraja života. 
  • Pismenost

    09.04.2019 22:58
    @Pravopis
    Da li ste vi uopšte pročitali tekst na strani koju ste ovde naveli? Ostavite se vi pravopisa, vi uopšte ne posedujete funkcionalnu pismenost.
  • mjaukalo

    09.04.2019 16:01
    Amateri, naci ce ih policija. 90% tih medalja su materijalno potpuno bezvredne, a ove ostale sto imaju zlato, imaju ga tek tanko na povrsini, mozda nekoliko grama. I niko im nece to otkupiti, mora da su drogosi 100%
  • Png

    09.04.2019 15:41
    Ccc
    Kkakav smo mi narod...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.