Reprezentativac ultimat fajta izazvao udes, pravdao se voćnom dijetom

Reprezentativac ultimat fajta Miloš Stanković (39) saslušan je kod tužioca zbog saobraćajne nesreće koju je, kako se sumnja, izazvao u subotu.
Reprezentativac ultimat fajta izazvao udes, pravdao se voćnom dijetom
Foto: Pixabay (ilustracija)
On je prilikom saslušanja kod tužioca rekao da nije puno popio, ali da je bio na voćnoj dijeti, zbog čega mu je verovatno bio utvrđen viši nivo alkohola u krvi. U prvom merenju, izmereno mu je 1,9 promila.
 
On je rekao da mu je žao što je pio i seo za volan, ali smatra da nije kriv.
 
Portparol Trećeg osnovnog tužilaštva Ivan Marković rekao je Tanjugu da je posle saslušanja tužilaštvo od suda tražilo da Stankoviću odredi pritvor. Na teret mu se stavlja teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
 
Saorbaćajna nezgoda se dogodila u subotu uveče kada je, kako se sumnja, na Bežanijskoj kosi Stanković izgubio kontrolu nad svojim "audijem", prešao u suprotnu traku i udario u automobil u kojem je bila porodica sa malim detetom, koje je tom prilikom slomilo članak.
 
Stanković je u automobilu bio sa svoje dvoje dece, sa kojima se vraćao sa porodične proslave.
 
Uhapšen je jer je u prvim trenucima nakon nesreće odbijao alkotest.
  • dax

    16.04.2019 10:43
    haha, odbio alkotest a kaze zbog vocne dijete je povisen nivo alkohola? Phahahahahha, mogao si ubiti neduzne ljude i njihovo dete a nemas muda da priznas da si kriv. Nadam se da nikad vise neces imati karijeru u ovom sportu jer ima mnogo casnijih ljudi od tebe
  • ...

    16.04.2019 10:04
    "Znate, nije problem alkohol, nego mi je nivo kruske u krvi bio visok"
  • Tehnolog Djuka

    16.04.2019 10:03
    Samo kazna jaka
    Ovakvi bedni pokusaji zahtevaju da se kazna pomnozi bar faktorom dva.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.