Babićev vozač na saslušanju tvrdio da se zamislio tokom vožnje

Vozač "Koridora Srbije", okrivljen da je izazvao saobraćajnu nesreću kod Doljevca, na saslušanju izjavio da je "do nesreće došlo jer se zamislio", piše "Blic".
Vozač D.S. (35), koji je okrivljen za izazivanje te nesreće, saslušan je u tužilaštvu, gde je rekao da nije bio umoran i da se prethodne noći naspavao.
 
"Iako je većina pomislila da je zaspao, D.S. je na saslušanju ispričao da nije to u pitanju, već da se zamislio. Svedočio je da nije bio umoran, da je prethodne večeri zaspao u dnevnoj sobi već u 7 popodne, i da se probudio rano ujutru i krenuo po Babića na put. Usput su stali na pumpu da Babić kupi kafu i doručak", izjavio je izvor "Blica".
 
Nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a petoro povređeno, dogodila se 31. januara, a vozaču je bilo određeno zadržavanje do 48 sati. Najpre je saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Nišu, a posle saslušanja tužilaštvo je, zbog sumnje da je počinio teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, predložilo pritvor.
 
Ipak, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda posle saslušanja nije našao da stoje razlozi koje je tužilaštvo navelo za određivanje pritvora i pušten je da se brani sa slobode.
 
U međuvremenu, saslušan je i Babić, koji je rekao da je u toku vožnje zaspao.
  • Vozač

    16.04.2019 20:08
    @Av
    I mene zanima zašto je Babić seo u vozačko sedište ulazeći u vozilo kroz zadnja desna vrata.
  • StAV

    16.04.2019 19:12
    Korbac izvlaci priznanje
    Ubili su ljudsko bice i hteli bi da se oslobode krivice sa lazima. Terajte bandu do priznanja!!!
  • Av

    16.04.2019 19:10
    Zanima me samo sta je lik dobio da preuzme krivicu na sebe

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.