Još dvoje osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića

Kancelarija specijalnog kosovskog tužilaštva proširila je listu osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića za još dva imena, piše Gazeta ekspres.
 Još dvoje osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića
Foto: 021.rs
Specijalni kosovski tužilac Sulj Hodža izdao je nalog za hapšenje dve osobe iz Severne Mitrovice za koje se smatra da su povezane sa organizovanim kriminalom. Gazeta ekspres podseća da su da sada četiri osobe hapšene u vezi sa ubistvom Ivanovića od kojih je dvoje u međuvremenu pušteno, a da je izdata poternica za Milanom Radoičićem.
 
Tužilac Hodža navodi da su prikupljeni dokazi i da su obavljeni razgovori sa više osoba koje su povezane sa ubistvom Ivanovića.
 
"Istraga se odužila, još dve osobe smo stavili na listu i radi se na njihovom hapšenju", naveo je Hodža.
 
Ivanović je ubijen 16. januara prošle godine ispred sedišta stranke Građanska inicijativa SDP u Severnoj Mitrovici, čiji je bio lider.
  • Miloš iz Zemuna

    17.04.2019 16:40
    motiv
    Koji motiv imaju Albanci da ubiju Ivanovića? Albanci su dobili Kosovo i sigurno im ne treba loša popularnost.
    Srbi ne znaju šta hoće. Oni bi da prodaju Kosovo ali tako da ostane u Srbiji. Kosovo je prodato a Srbija će ulaziti u EU sve dok EU bude postojala i nikada neće ući. Ivanović je ubijen sa dozvolom NATOa i EU i nalogodavci njegovog ubistva NIKADA neće biti kažnjeni tj. javno prikazani jer bi oni verovatno progovorili i doveli ovo ubistvo i još mnoge druge stvari u vezu sa NATO i EU.
  • Licemerje na kvadrat

    17.04.2019 11:28
    "pera
    Ti isti prepošteni Albanci su tog istog Olivera držali u zatvoru pod lažnim optužbama, a sada optužuju, hapse pa onda na kraju puštaju jer opet nemaju nikakvih dokaza već hapse nasumično. "Naši tapkaju u mestu" jer nemaju način da sprovedu istragu na okupiranom delu teritorije.
  • Pedja

    17.04.2019 11:17
    A nalogodavac?
    Vreme je da saopšte i ko je naručio ubistvo. Evo predloga za razmišljanje: da nije to ista osoba koja je naručila i platila spot na Pinku u kome se Ivanović naziva izdajnikom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.