Đorđević: Sve što imam da kažem, reći ću posle mitinga

Najava da će Bora Đorđević i bend "Riblja čorba" svirati u petak na beogradskom mitingu u sklopu kampanje SNS "Budućnost Srbije", izazvala je burne reakcije u javnosti, pre svega na društvenim mrežama.
Kako pišu Novosti, nastup "Riblje čorbe" će trajati sat vremena, a dolazak Bore Čorbe je najavio sam predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić.
 
Vučić je tada rekao da "Bora i on nisu uvek bili na istoj strani, ali da su se poštovali i kada su razmenjivali udarce".
 
Bora Čorba se nije oglašavao. Jedini komentar koji je dao na svoj nastup objavile su Novosti.
 
"Sve što imam da kažem na tu temu, reći ću posle mitinga", rekao je Đorđević.
  • bački konjušar

    21.04.2019 14:51
    Borine pesme su obeležile vreme moje mladosti. Bio je sjajan. Kada su ga napustile muze, okrenuo se politici , i za kintu odrađivao za vlast jer tu ima love.
    Od baba Jule, stigao do hvalospeva za Slobu i tako redom sve do Vučića ... " i treba ti lova "...

  • Teodosije III

    21.04.2019 05:45
    Dugo sam čuvao zagrebački Start sa kraja 80-ih i kome Bora veliča Miloševića. Sve posle toga je istorija
  • Paja

    21.04.2019 00:01
    Jel Oliver znao sta je mikrofon a sta stalak. Ako je pevao Ljuljaj me nezno,to je sigurno lepo leglo brdovitim zemljacima-zemama. U Ribljoj Corbi pored vojvoda Bore postoje i ostali muzicari. Ne bi valjalo da ih zaboravimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija