Ulice koje su zatvorene u Beogradu zbog mitinga

Zbog održavanja mitinga "Budućnost Srbije" u Beogradu, Trg Nikole Pašića zatvoren je za saobraćaj do ponoći.
Ulice koje su zatvorene u Beogradu zbog mitinga
Foto: 021.rs
Načelnik saobraćajne policije Beograda Dragan Bogosavac rekao je za RTS da će, osim zone oko Trga Nikole Pašića, koja je zatvorena još sinoć u 22 sata, biti i ozbiljnih poremećaja saobraćaja u drugim delovima grada.
 
"U popodnevnim satima očekuje se zatvaranje ulica Kneza Miloša, Takovske, a u jednom trenutku zbog dolaska učesnika biće onemogućen i saobraćaj na Brankovom mostu", rekao je Bogosavac.
 
Policija je saopštila da je od 13:30 časova zatvoren Bulevar Nikole Tesle, od Karađorđevog trga do ulice Ušće, u oba smera, dok je ulica Ušće, od Bulevara Nikole Tesle do Brankovog mosta, zatvorena od 14 časova.
 
Od 13:45 časova, Ulica Vladimira Popovića na delu od Ulice Jurija Gagarina do Starog sajmišta zatvorena je u oba smera, a od 14 časova obustavljen je saobraćaj na Bulevaru Milutina Milankovića od Ulice Milentija Popovića do Tošinog bunara u oba smera.
 
Od 13:45 časova, saobraćaj je obustavljen na Bulevaru umetnosti od Bulevara dr Zorana Đinđića do Bulevara Milutina Milankovića.
 
U popodnevnim satima, od 16:30 sati, tokom kretanja učesnika skupa, doći će do privremene obustave saobraćaja na Bulevaru Mihajla Pupina, na Brankovom mostu, Brankovoj ulici i na Zelenom vencu.
 
Od 14:30 časova za saobraćaj je zatvorena Ulica kneza Miloša i deo Takovske do Ulice 27. marta u oba smera, a Savska i Sarajevska ulica od Drinske do Nemanjine zatvorene su od 14:45 sati.
 
Nemanjina ulica od Savskog trga do Slavije zatvorena je za saobraćaj od 14:45 sati, dok se od 14 časova saobraćaj povremeno obustavlja na Bulevaru kralja Aleksandra, od Trga Nikole Pašića u pravcu Batutove ulice.
 
Najavljen je dolazak tri hiljade autobusa iz svih krajeva Srbije.
 
"Predviđeno je da jedan deo autobusa bude parkiran na Bulevaru kralja Aleksandra, ali će većina biti parkirana na strani Novog Beograda i u zoni Savskog trga", kaže Bogosavac.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.