Nožem pokušao da ubije šumadijskog muzičara

Policija u Kragujevcu uhapsila je T. M. (66) zbog pokušaja ubistva.
Nožem pokušao da ubije šumadijskog muzičara
Foto: Pixabay (ilustracija)
On se sumnjiči da je sinoć, u jednom ugostiteljskom objektu u selu Bumbarevo brdo kod Knića, nakon svađe 64-ogodišnjeg muškarca ubo nožem u stomak i teško ga ranio.
 
Kako javljaju mediji, izboden je šumadijski pevač i harmonikaš Slobodan Betulić - Betula.
 
U Kliničkom centru Kragujevac kažu da je Betulić hitno operisan tokom protekle noći i da je primljen sa ukupno sedam uboda. Trenutno se nalazi na respiratoru i za sada je van životne opasnosti.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nako čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Umro Mihailo Crnobrnja

Bivši predsednik Evropskog pokreta u Srbiji, doktor ekonomskih nauka Mihailo Crnobrnja, umro je danas u 78. godini, saopštio je Evropski pokret.