Nova stranka preuzela dežurstvo u Slobodnoj zoni, organizovano gledanje "Utiska nedelje"

Primopredaja dežurstva u takozvanoj slobodnoj zoni ispred zgrade Predsedništva Srbije na Andrićevom vencu u centru Beograda obavljena je danas u 13 časova, kada je Boško Obradović, lider Dveri, dežurstvo predao predstavnicima Pokreta slobodnih građana i Nove stranke.
Obradović je potom na pres konferencij najavio program tokom ovih dežurstava i istakao da "protesti od danas u Beogradu postaju svakodnevni".
 
Članovi Nove stranke će tako naredna 24 časa, do ponedeljka, 6. maja, u 13 časova biti aktivno zaduženi za sve akcije kojima se promovišu zahtevi opozicije za fer i poštenim izborima, slobodnim medijima i povratku države na put demokratije i vrednovanja ljudskih prava uopšte.
 
Predsednik Saveta Nove stranke Aris Movsesijan se zahvalio aktivistima Pokreta slobodnih građana, uz čiju će saradnju i pomoć sprovesti planirano dežurstvo, ali i svim kolegama iz opozicije ,"uz koje će istrajno i svih narednih dana biti u Pionirskom parku ispred Predsedništva Srbije, zahtevajući od, pre svega, Aleksandra Vučića da što pre ispuni navedene zahteve koje su usaglasili građani i opozicione stranke i pokreti".
 
Tokom današnjeg dana u Slobodnoj zoni biće organizovan niz akcija, konferencija za medije i razgovora sa građanima, dok posebno pozivaju sve da im se večeras od 21 čas pridruže na pomenutom mestu, gde će, putem video-bima, biti organizovan prenos emisije "Utisak nedelje".
  • Farba

    06.05.2019 13:41
    Sa ovakvom opozicijom ovaj će vladati još dugo.
  • boki2

    06.05.2019 07:24
    ajde svi kod mene na kopanje kukuruza ima27 hektara dnevnica ko i ispod satora i jedan obrok pride da baram nesto konkratno uradite a bice i muzika ajmo svi SSSS
  • Stevan

    06.05.2019 07:01
    Ovo je strašno: ruše diktatora nekim dečijim igrarijama, kao da gram mozga nemaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija