Očekuje se veći broj vozila na naplatnim rampama i granicama

Prestanak padavina i povoljniji vremenski uslovi u odnosu na prethodne dane doprinose boljoj prohodnosti puteva i lakšoj vožnji, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS), ali upozorava vozače da posle podne budu oprezniji jer se očekuje veći broj vozila, što je karakteristično za poslednji radni dan u nedelji.
Očekuje se veći broj vozila na naplatnim rampama i granicama
Foto: 021.rs
Ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji, kako je saopštila Uprava granične policije, nema zadržavanja dužih od 30 minuta.
 
Teretna vozila, međutim, na izlazu iz zemlje na Batrovcima čekaju čak 12 sati, na Horgošu pet, a na Kelebiji dva sata.
 
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a AMSS napominje da se u popodnonem satima očekuje veći broj vozila što je karakteristično za poslednji radni dan u nedelji, što može biti uzrok usporene vožnje na pojedinim deonicama.
 
Upozorava se da je, iako su padavine prestale, opasnost od odrona i dalje velika na deonicama koje prolaze kroz klisure, kao i na putevima u planinskim predelima.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Danas se slavi Dan pobede nad fašizmom

Dan pobede nad fašizmom obeležava se danas u znak sećanja na 9. maj 1945. godine, kada je bezuslovnom kapitulacijom Nemačke okončan Drugi svetski rat u Evropi.

Kamioni na Horgošu čekaju šest sati

Teretna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Horgoš čekaju šest sati, dok je zadržavanje kamiona na prelazu Kelebija u smeru ka Mađarskoj tri sata.