Đuriću nije odobrena poseta severu Kosova

Ministarstvo spoljnih poslova Kosova poručilo je da zahtev direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marka Đurića za posetu nije odobren, zbog nepoštovanja procedure.
Đuriću nije odobrena poseta severu Kosova
Foto: Medija centar Beograd
"Nije odobren zahtev za posetu jer nije u skladu sa kriterijumima briselskog sporazuma", rekao je za Kohu savetnik šefa kosovske diplomatije Jetljir Zuberaj, preneo je portal KoSSev.
 
Prema sporazumu, zahtev za odobrenje posete mora da se pošalje tokom radnih dana, odnosno od ponedeljka do petka i to do kraja radnog vremena, odnosno 17 časova.
 
Đurić je jutros za RTS rekao da će sutra pokušati da dođe na Kosovo, gde se na severu održavaju vanredni izbori za predsednike četiri opština, ali da sumnju da će mu biti dozvoljeno da uđe.
  • Mala

    18.05.2019 23:55
    Strasno
    Jos jedne sramne mere Pristine
  • Novosadjan

    18.05.2019 22:39
    Setio se kako je bilo prosli put
  • Drr

    18.05.2019 19:07
    Prestanite da nas "branite"
    Kada Srbija bude uređena,pravna država, Albanci će sami hteti da budu državljani Srbije. Kosovo možemo vratiti jedino pameću, a nikako silom. Na žalost pameti u Srbiji je svakim danom sve manje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.