REM pokrenuo postupak protiv Pinka zbog nasilja i erotike

Savet Regulatornog tela za elektronske medije doneo je odluku da pokrene dva postupka za izricanje mera protiv televizije Pink, zbog sadržaja u emisijama "Zadruga" i "Amidži šou".
Na sajtu REM-a navodi se da su u emisiji "Zadruga" prikazane scene nasilja, a da je u emisiji "Amidži šou" emitovan erotski sadržaj u nedozvoljenom terminu, kao i sadržaj u kome je prikazano neprikladno izvođenje nacionalne himne.
 
Emitovanjem ovih sadržaja, kako se navodi, povređene su odredbe Zakona o elektronskim medijima, Pravilnika o zaštiti dostojanstva ličnosti i Pravilnika o zaštiti prava maloletnika.
 
REM je odluku doneo na jučerašnjoj sednici.
 
Podsećamo da su aktivisti građanskih udruženja koji zahtevaju da se ograniči emitovanje rijalitija na televizijama sa nacionalnom frekvencijom održali juče performans ispred REM-a i počeli skupljanje potpisa građana. O tome možete čitati OVDE.
  • niko

    18.06.2019 22:15
    Komedija. Samo totalni retard moze da poveruje da ce ova vlast - REM kazniti svoju odanu propagandnu masineriju zvanu Pink. Moja zabrinutost je sto ce Mitrovic kad ovi padnu naci novog gazdu i nastaviti skrnavljenje sivih celija ovog napacenog naroda.
  • x

    14.06.2019 16:43
    nista od toga
    Ovom ludom narodu treba samo hleba i igara. Zalosno je sto se eminiruje sve i svasta na Pinku. Maldim devojkama su uzori zene koje ne maju ni malo morala. Sve je srozamo do dna.
    Daj Boze da nesto bude od toga.
  • Novosadjanin

    14.06.2019 15:17
    Ni sin nije odgovarao a kamoli tata!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija