Defile konjanika i pokazna vežba danas u Beogradu povodom Dana MUP-a

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije biće obeleženi danas nizom manifestacija u Beogradu, a centralna svečana akademija, kojoj će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, biće održana u 19 časova u Centru "Sava".
Defile konjanika i pokazna vežba danas u Beogradu povodom Dana MUP-a
Foto: 021
Proslava će početi tradicionalnim svečanim defileom čete konjanika Policijske brigade i policijskih orkestara Srbije i Slovačke Knez Mihailovom ulicom u 11:30 časova, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.
 
Pripadnici MUP-a od 11 časova na taktičko-tehničkom zboru na Kalemegdanu prikazaće veštine, opremu i vozila koja koriste u radu, a građani će imati priliku da se upoznaju sa preventivnim projektima koje sprovodi Ministarstvo i sa metodama rada različitih organizacionih jedinica policije.
 
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je zadovoljan dosadašnjim radom i rezultatima policije.
 
"To je za nas poseban dan koji se obeležava istorijski događaj kod Čukur češme iz 1862. godine. Svake godine se trudimo da našim građanima i najmlađima pružimo jedan festival, ove godine će to biti urađeno na poseban način", rekao je ranije Stefanović.
 
U sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u nastavnom centru Makiš u Beogradu juče je održan turnir u malom fudbalu.
  • Odgovor znamo

    16.06.2019 09:39
    A šta nam to vlast pokazuje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.