"Test uzet iz škole u Zemunu, tri žene učestvovale u lancu"

Tri žene učestvovale su u lancu u kom je iz jedne škole u Zemunu uzet test koji je potom snimljen i poslat osobi koja se bavi medijima, rekao je ministar prosvete Mladen Šarčević gostujući na Radio-televiziji Srbije.
"Test uzet iz škole u Zemunu, tri žene učestvovale u lancu"
Foto: Pixabay
Ministar je ranije danas rekao da je ispitivana majka jednog učenika beogradske Osnovne škole "Ilija Birčanin", koja je došla u posed testa iz matematike koji je "procurio" u javnost, zbog čega je otkazan današnji završni ispit iz tog predmeta.
 
Posebno odeljenje za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu podnelo je danas zahtev policiji da istraži sve okolnosti slučaja.
 
Curenje testova u okviru male mature dogodilo se i 2013. godine, kada ga je iz štamparije Službenog glasnika iznela jedna službenica.
  • Pera NN

    18.06.2019 23:59
    A jao,prozvali ste žene.Sram vas bilo.Svi znamo da medju ženama "nema" nasilnika,kriminalaca,lopova,lažova,ubica itd itd .To ima samo medju muškarcima i to pogotovo ako su belci Srbi i pravoslavci(skoro pa svaki).Barem se tako predstavlja u našim medijima i raznim feminističkim(diskriminacionim)organizacijama.Još jedno No No u osinjak dirate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija