Poginuo mašinovođa u Resniku

Mašinovođa "Srbija karga" poginuo je jutros na stanici u Resniku kada je na njega naleteo voz koji je saobraćao na liniji Bar - Beograd, saopšteno je iz te firme.
Kako se navodi, do nesreće je došlo nepažnjom nastradalog železničara.
 
"Detalji ovog nemilog događaja biće poznati nakon završetka istrage. 'Srbija voz' i 'Srbija kargo' žale zbog ove tragedije, gubitka mladog života i izjavljuju najdublje saučešće porodici nastradalog kolege", stoji u saopštenju.
  • Kristian

    02.07.2019 01:07
    Kalmar
    Dagan Perković
    Odakle ti ta informacija? Ako misliš na Dizel motornu jedinicu 711 ona ima budnik ali nema AS. I ispunjava sve norme za prevoz do 100 km/h. Molim da se ovde ne pričaju koještarije i buni narod.
  • what?

    25.06.2019 11:42
    quoi?
    Da mašinovođa pogine od voza biva u sudaru, a kada se ovakav slučaj dogodi, onda se čovek zapita šta se desilo sa natpisima u vozovima pored vrata, koji opominju da se ne silazi dok voz ne stane, ili šta bi mašinovođi da preduzme taj rizik i iskoči iz voza dok se ovaj još kreće?
  • dragan perković

    25.06.2019 11:28
    Da
    Znate li da ovaj ruski voz nema sigurnosne sisteme propisane od vlade Srbije.Nema budnik,nema auto stop sistem.Protiv zakonito pušten u saibraćaj i kršen zakon o bezbednosti u železničkom transportu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.