Košarkaš Ognjen Kuzmić teško povređen u udesu kod Banjaluke

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi u Banjaluci.
To je objavio njegov klub.
 
"KK Crvena zvezda sa žaljenjem obaveštava srpsku košarkašku javnost da je u nedelju u jutarnjim časovima na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Tom prilikom Ognjen je doživeo teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd", navodi se u saopštenju crveno-belih.
 
Kuzmić je vozio "Porsche" SUV koji se na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima sudario sa vozilom marke "BMW". Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u poršeu. U BMW su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede.
 
Ognjen Kuzmić se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu iz Real Madrida.
 
 
  • Futog

    14.07.2019 10:41
    Izdrzi
    Ogii, Samionee izdrzi i brzo na parket... ljudinaaa od coveka!!! Borac za dres, a ne splavar...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija