Zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno

Zdravstveno stanje košarkaša Ognjena Kuzmića je stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno, saopštio je danas KK Crvena zvezda.
Centar crveno-belih i reprezentacije Srbije nakon povreda zadobijenih juče u saobraćajnoj nezgodi nadomak Banjaluke nalazi se u veštačkoj komi, a novi pregledi skenera glave i rendgena pluća pokazali da nema dodatnih komplikacija.
 
"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je zdravstveno stanje Ognjena Kuzmića stabilno, ali i dalje vrlo ozbiljno. Kuzmić se i dalje nalazi u šok sobi Urgentnog centra u Beogradu, ali su nakon početna 24 sata, prvi znaci ohrabrujući", navode sa Malog Kalemegdana.
 
Kako se ističe, jutros je Kuzmić ponovo detaljno pregledan od strane lekarskog tima, urađen mu je skener glave i rendgen pluća, koji su pokazali da nakon 24 časa nema dodatnih komplikacija u povredama glave, kao i da mu se postepeno vraća plućna funkcija.
 
"KK Crvena zvezda shvatajući veliki interes javnosti i brigu svih dobrih ljudi, nastaviće da izveštava o zdravstvenom stanju našeg Ognjena Kuzmića u skladu sa informacijama koje dobijamo od doktora Urgentnog centra", navode crveno-beli.
 
Kuzmić je vozio "Porsche" SUV koji se na magistralnom putu Banjaluka-Prijedor u Ramićima sudario sa vozilom marke "BMW". Osim Kuzmića teško je povređen i njegov prijatelj Bogdan Ilić koji je takođe bio u poršeu. U BMW su bili Marko Miljatović (32) iz Prijedora i Dražen Janjanin (30) iz Prijedora i oni su zadobili lakše povrede.
 
Ognjen Kuzmić se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu iz Real Madrida.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.