Uhapšen zbog napada na policajca u Vladičinom Hanu

Policija je u Vladičinom Hanu uhapsila 19-godišnjeg N.M. iz Niša osumnjičenog da je fizički napao policajca.
 Uhapšen zbog napada na policajca u Vladičinom Hanu
Foto: 021.rs
Po navodima Policijske uprave u Vranju, N.M. je osumnjičen da je tokom kontrole vozila, sa mesta suvozača izašao iz vozila "BMW" i fizički napao policajca na dužnosti.
 
Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.
  • Milan Ugrin

    16.07.2019 06:07
    Bul.Evrope 216
    Rigorozne kazne za nasilnike. Rigorozne. Da vadi delove iz masine za livanje aluminija ili pred pec za livanje i u par godina smo resili nasilje po gradovima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.