Autobus pregazio ženu u Beogradu, prevezena na reanimaciju

U saobraćajnoj nesreći na uglu Ulice Jurija Gagarina i Dr Ivana Ribara teško je povređena jedna žena, koja je ispala iz autobusa na liniji 610.
Autobus pregazio ženu u Beogradu, prevezena na reanimaciju
Foto: 021.rs
Ona je hitno prebačena na reanimaciju u Urgentni centar. 
 
"Policija na terenu i ispituje okolnosti pod kojima je danas teže povređena starija žena prilikom izlaska iz autobusa na liniji 610", saopštio je JKP GSP "Beograd" navodeći da će, ukoliko se utvrdi odgovornost vozača, protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak.
 
Predstavnici GSP-a trenutno se nalaze u Urgentnom centru gde čekaju informacije o stanju povređene putnice, a lekarska pomoć pružena je i vozaču koji je upravljao autobusom i koji se trenutno nalazi u stanju šoka.
 
Ovo preduzeće iskazalo je najdublje žaljenje zbog ove nesreće.
  • /

    19.07.2019 18:32
    /
    jel to drugi udes?
    kruzi vest da je jednoj zeni koja je htela uci otkinuo ruku i nogu kada je vozac zatvorio vrata i krenuo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija