Poreska službenica uzela 200 evra mita

Policija u Smederevu je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsila službenicu Poreske uprave u Smederevu N.N. (59) zbog primanja mita.
Poreska službenica uzela 200 evra mita
Foto: 021.rs
Kako se sumnja, ona je zahtevala i primila 200 evra od vlasnika preduzetničke građevinske radnje, kako protiv njega ne bi sačinila obaveštenje o pokretanju prekršajnog postupka, zato što nije blagovremeno predao poreske prijave i platio porez.
 
Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.
  • Građanin drugog reda

    23.07.2019 16:00
    Najstrožija kazna
    Kao građanin drugog reda u ovoj državi, zahtevam najstrožiju kaznu, predviđenu KZ Republike Srbije, za ovu osumnjičenu građanku prvog reda u ovoj državi, i službenicu države kojoj oboje pripadamo!
  • Uf, uf

    23.07.2019 15:16
    Ha, ha, ha
    Koje bacanje peska u oči građana. Kao rade nešto. Pa što ne pohapsite sve korumpirana od 1990 godine na ovamo??? Zato što onda ne bi bilo slobodnih građana. Mulj od države i naroda. Svaka čast izuzecima, koji se mere na mikrone.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija