Gužve na auto-putu ka Nišu

Na auto-putu E-75, kod Naplatne stanice "Batočina", iz smera Beograda ka Nišu, saobraćaj se odvija usporeno, formira se kolona vozila.
Gužve na auto-putu ka Nišu
Foto: Pixabay
Saobraćaj je usporen na obilaznici oko Beograda, od petlje Orlovača ka Bubanj potoku.
 
Trenutno zadržavajne na naplatnoj stanici Stara Pazova je do 60 minuta, dok je na naplatnoj stanici Niš zadržavanje 15 minuta, saopštilo je Javno preduzeće Putevi Srbije. Na ostalim naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja.
 
Auto-moto savez Srbije je jutros objavio da na Graničnom prelazu Batrovci, na ulazak iz Hrvatske putnička vozila čekaju 90 minuta, a na Graničnom prelazu Gostun, na ulazak iz Crne Gore putnička vozila čekaju 60 minuta.
 
AMSS vozače za prelazak granice Mađarske upućuje na granične prelaze Bački Vinogradi, Bajmok i Horgoš-2, koji rade od 07.00 do 22.00 sata.
  • Samo posmatram

    28.07.2019 05:45
    Da li su normalni?
    Na deonici auto-puta od BGD do NS je potrebno 30’ vožnje dozvoljenom prosečnom brzinom od 130 km/h, a čeka se na naplatnoj rampi 60’ (?!?)
  • Nebojša

    28.07.2019 00:47
    Nesposobni i nemarni
    Pisem od kada je krenula ENP da je skandalozno da nije barem u duzini 700m napravljrna dodatna traka i da nema barem 2 samo ENP trake. Ovako cim imate 3 vozila ENP ne vazi jer se blokira prolaz ka ENP traci a mogli su i da je prebace skroz levo da bude a ne skroz desno da nicemu ne sluzi cak i pri najmanjim guzvama.
    Svakom strancu na ulasku u Srbiju odmah ponuditi TAG sa 3000 ili 4000 RSD da ne bi cekali na naplatnim rampama.
    Ovo se ponavlja iz godine u godinu i ovo je bezobrazluk i teska sramota PUTEVA SRBIJE.
    Nigde u svetu nema da se ceka sat vremena da se plati putarina. Bilo jr nekada u Veneciji ali pametni ljudi resili problem vim su ga uocili jedne godine druge godine problema nije bilo.
    Neophodno je da se poveca broj traka barem za 2 i da ima samo jedna traka sa kasirom 2 trake samo kartica a ostale ENP.
    Samo malo volje a resenje nije skupo. Strancima ce se na kraju ako se ovo ne eliminise ogaditi Srbije zbog pojedinih nesposobnjakovica iz Puteva Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.