Poskupele poštanske usluge

"Pošta Srbije" izmenila je cene poštanskih usluga u unutrašnjem saobraćaju od početka avgusta.
Poskupele poštanske usluge
Foto: 021
Tako obično pismo sada košta 27 dinara, dok slanje preporučene pošiljke do 20 grama iznosi 81 dinara, objavilo je ovo javno preduzeće.
 
Poštanske pošiljke sa potvrđenim uručenjem mase do 20 grama, kao i sudsko pismo, koštaju 54 dinara, a za slanje tiskovine u istoj kategoriji težine poštarina je 19 dinara.
 
Nova cena rukovanja poštanskom uputnicom je 27 dinara, dok je kod Postnet uputnice cena usluge 54 dinara.
 
U "Pošti Srbije" objašnjavaju da su korigovane cene "usklađene su sa rastom potrošačkih cena, poskupljenjem električne energije, goriva, komunalnih usluga, putarina i stopom inflacije u proteklih pet godina, tokom kojih cene poštanskih usluga nisu menjane".
  • Ovo im je kraj

    04.08.2019 11:35
    posta je vec obesmislila svako slanje jer je postala bitnija od posiljke. Kad dodje do ovog onda ide firma na dobos jos ce da ulože pare narodne i 0rodaju 100 x ispod vrednosti ulozenog.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".