Otvara se počasni konzulat Srbije u Jedrenu

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, zajedno sa počasnim konzulom Salihom Akgulom, otvoriće počasni konzulat Srbije u gradu Jedrenu u Turskoj.
Otvara se počasni konzulat Srbije u Jedrenu
Foto: 021.rs
Konzulat u Jedrenu će, pored pružanja pomoći našim državljanima kao osnovne delatnosti, imati i posebnu funkciju uspostavljanja novih i čvršćih odnosa privreda dve zemalje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.
 
Tome će, kako se navodi, poseban doprinos dati Salih Akgul, istaknuti privrednik i vlasnik kompanije „Salkano“, koja je renomirani proizvođač i sponzor biciklističkih reprezentacija i Srbije i Turske.
 
"Gospodin Salih Akgul je osvedočeni prijatelj i državljanin obe države, a istakao se i na polju humanitarnih aktivnosti i aktivnosti usmerenih na očuvanju veza sa maticom", navodi se u saopštenju.
  • panonius

    05.08.2019 08:37
    preliva?
    Pozdravljam negovanje svih dobrih međudržavnih odnosa. Ali da li je neko od nadležnih izneo TROŠKOVE raznih konzulata i ambasada i koji su EFEKTI rada svih ovih.........?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija