Tela četiri osobe pronađena u selu kod Negotina

Oko 14 sata u selu Jabukovac, kod Negotina, u dvorištu jedne porodice pronađena su četiri tela.
Tela četiri osobe pronađena u selu kod Negotina
Foto: 021.rs
Telo muškarca R. K. (72) bilo je na traktoru, u dvorištu je bilo telo žene D.K. (93), a pronađena su i još dva, za sada neidentifikovana, tela osoba ženskog pola.
 
Kako javlja reporter N1, D.K. i R.K. su živeli sami na imanju u ataru sela Jabukovac, a dve ubijene žene su, nezvanično, od nedavno u ovom domaćinstvu. Mediji prenose da je D.K. majka ubijenom R.K. Dve ubijene žene su, navodno, ćerka i unuka nastradale starice, koje su bile u poseti.
 
Nezvanično se saznaje da na licu mesta nema čaura, ali je poznato da se radi o nasilnoj smrti. Tačan uzrok smrti pokazaće obdukcija.
 
U ovom zaseoku nema struje, a policija je blokirala prilaz imanju do koga se stiže samo peške preko reke.  
 
U istom selu pre 12 godina tridesetdevetogodišnji muškarac ubio je devet osoba. On je tada uhapšen na seoskom groblju, gde je pokušao da izvrši samoubistvo.
  • Glava

    09.08.2019 21:07
    ...
    Pa se sad ti vrati na selo. Nego, kako "peske preko reke"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.