Vozač koji je izazvao udes u kojem je poginulo četvoro mladih pijan vozio 170 km/h

Vozač BMW-a N.M. (27), koji je u petak na Ibarskoj magistrali izazvao saobraćajnu nesreću i usmrtio četiri osobe vozeći 170 kilometara na sat, imao je 1,12 promila alkohola u krvi.
Vozač koji je izazvao udes u kojem je poginulo četvoro mladih pijan vozio 170 km/h
Foto: Pixabay (Ilustracija)
"Njemu je prvi put alko-test rađen u 3:40 sati, dva i po sata posle nesreće. Tada je imao 1,12 promila alkohola u krvi. Posle 35 minuta opet mu je rađen alko-test, i pokazao je da ima 1,07 promila alkohola u krvi. Koliko je tačno imao alkohola u krvi u momentu nesreće, ne može da se precizira, sigurno više nego u prvoj analizi, kad je već počelo trežnjenje", prenosi "Blic" pozivajući se na izvor iz Tužilaštva.
 
Istragu ove nesreće je od lazarevačkog Osnovnog tužilaštva preuzelo Više javno tužilaštvo u Beogradu, gde je osumnjičeni doveden na saslušanje. Posle saslušanja sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor do 30 dana.
 
N.M. se nalazio za volanom BMW-a kada je brzinom od 170 na sat udario u "dačiju" i izazvao nesreću u kojoj je poginulo četvoro mladih, dok je troje teško povređeno.
  • Milica

    13.08.2019 21:57
    Velika tuga. Ne daj Boze nikome ovako nesto.
  • #@1234

    13.08.2019 20:09
    Neodgovornost
    Tužno je i tragično to što su mladi izgubili život,i da je činjenica da je vozač bio pod dejstvom alhohola i vozio prebrzo nerazumem čemu se traži krivac pa zakon postoji za sve je isti,ali malo ko ga poštuje,ugasiti 4 mlada života strašno.
  • Mastodont

    12.08.2019 18:33
    @Sonja

    Zanimljivo, evo ja nisam u svom okruženju sreo pijanu osobu a da ne zna šta radi, tj. da je potpuno nesvesna posledica svojih radnji i da joj treba dadilja.

    Ali to je možda zato što se ja družim s relativno normalnim ljudima koji ne dopuštaju da ih alkohol pretvori u životinje, a ti sa stokom koja nije baš prisebna ni trezna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.