Mali: Decembarska plata biće iznad 500 evra, dolaze najbolje godine po Srbiju

Ministar finansija Siniša Mali kazao je danas da će prosečna decembarska plata u Srbiji biti iznad 500 evra, kao i da po njegovoj oceni dolaze najbolje godine po pitanju ekonomskog rasta i razvoja.
Mali: Decembarska plata biće iznad 500 evra, dolaze najbolje godine po Srbiju
Foto: 021.rs
"U prvih sedam meseci ove godine suficit je 48,5 milijardi dinara, a planirali smo deficit, što je apsolutni uspeh", kazao je Mali za RTS.
 
On je rekao da će u naredne dve ili tri nedelje najverovatnije biti odlučeno o povećanju minimalne cene rada, a da je krajnji rok za to do 15. septembra.
 
"Očekujem značajno povećanje", kazao je Mali o minimalnoj ceni rada.
 
Mali je naveo da je na Vladi već doneta odluka o osnivanju Komisije za najavljeni investicioni ciklus, koji je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da će predsednica te komisije biti predsednica Vlade Ana Brnabić, a član tima biće i Vučić.
  • @dokle protiv senvič

    17.08.2019 13:47
    Tebi predlazem domaci svajcarski sir.
  • Jel

    16.08.2019 14:20
    može
    Jel može neko sa 021, da pita Gradonačelnika Vučevića ili njegovog pomoćnika, bilo koga:
    Za npr, "solidarnu pomoć" u iznosu od 20.000 dinara koju su dobili svi uključijići Gradsku upravu, Gradsku kuću na čelu sa Gradonačelnikom, osim najbednijih kao što su ustanove kulture i Radosno detinjstvo. Znači takve su radnike zapostavili koji inače imaju najniža prrimanja.
    Čudi me kako 021 nije ovu vest propratio i ispitao ko je odgovoran, znači da svi osim kulture i radosnog detinjstva dobili tzv. solidarnu pomoć a mi ne. Pogotovo što sad našoj deci moramo da kupujemo školske udžbenike i pribor, a imamo ubedljivo najniža primanja. SRAMOTA. Zato molim 021 da pita Gradsku vlast šta se tu desilo i da li će radnici u ustanovama kulture i radosnog detinjstva dobiti tu solidarnu pomoć u iznosu od 20.000 dinara.
    Hvala 021 šta god uradio.
  • dokle protiv senviča

    16.08.2019 10:27
    Matijević salama je bolja od skoro svih to se da videti po reakaciji organizma nakon konzumiranja te i drugih. Pilici su im najukusniji. Provereno.
    Garnirani senvici su najukusnija hrana.Jos oni sa ruskom salatom i sirom renadnim.Ukusniji od jogurta i američkog doručka u A ambasadi .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija