Vučić: Auto-put "Miloš Veliki" za ponos cele Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je otvaranje deonice auto-puta Obrenovac Čačak na ponos celoj Srbiji i da će taj put povezati Srbiju sa narodom u Crnoj Gori.
Vučić: Auto-put "Miloš Veliki" za ponos cele Srbije
Foto: 021.rs
Vučić je povodom današnjeg svečanog otvaranja deonice Obrenovac Ljig obišao naplatnu stanicu Obrenovac i razgovarao sa predstavnicima kompanija koje su gradile put i kazao da bi svi trebalo da budu ponosni na auto-put i oni koji njega vole i oni koji ga ne vole.
 
On je kazao da su još devedesetih godina radikali obećavali da će taj auto-put biti otvoren i da je to sada učinjeno jer država ima para.
 
"Niko nikada to nije mogao da uradi jer nije imao novac, sada može jer imamo novca posle teških reformi koje smo počeli da sprovodimo", rekao je Vučić i dodao da je napor pružio ceo narod da bi se taj auto-put otvorio.
 
Vučić je najavio i da će 18. decembra ove godine biti otvorena deonica od Surčina. Delegacija Srbije i kineska kompanija China Communications Construction Company Ltd (CCCC) potpisale su komercijalni ugovor za izgradnju deonice Koridora 11 od Novog Beograda do Surčina. Izgradnjom ove deonice biće kompletiran auto-put do Čačka. Opširnije o tome OVDE.
 
Putarina od Obrenovca do Čačka koštaće oko 420 dinara. Na novoj deonici od Obrenovca do Ljiga počeće da se naplaćuje od 1. septembra, rekao je predsednik.
 
Vučić je najavio i izgradnju auto-puta, koji će nositi ime vožda Karađorđa, a koji će spojiti Šumadiju sa istočnim krajem Srbije. "To će biti Šumadijski koridor", rekao je Vučić.
  • Sodoma i Gomora

    26.08.2019 12:59
    A niko da primeti kako presidente u javnom prenosu u voznji otvorenim kamiinom pod uticajemTouborg pivkana koga sakriva ispod sakoa,daje uz pomoc dodikovog histericnog smeha nebulozne pijane izjave?E sta ti radi cuga!
  • zamena teza

    22.08.2019 00:04
    Spolja gladac iznutra jadac
    Dok postoji haos sa zloupotrebom i nemogućim tumačenjem zakona, nepostojanje pravne državem pravne pomoći i poštenog sudstva, ništa što uradite u građevinsko arhitektonskoj sferi ne može nadoknaditi i oprostiti taj neoprostivi greh. Sve je džaba ako ne radi pravni sistem i ako se on zloupotrebljava. A on vam je na poslednjem mestu. DOBAR ODNOS PODRAZUMEVA ODSUSTVO JAKO LOŠIH STVARI, A NE PRISUSTVO JAKO DOBRIH. U TOM SMISLU NAJVAŽNIJE JE DA LJUDI IMAJU PRAVNU ZAŠTITU PRAVNI SISTEM , NEGO KREČENJE ŠKOLA, IZGRADNJA PUTEVA , I ZIDANJE I UKRAŠAVANJE. SVE JE TO DŽABA AKO NEMA PRAVNE DRŽAVE I POŠTOVANJA LJUDSKIH PRAVA. Da to ga ima, za puteve bi vam rekli "svaka čast ! ", ali pošto toga na žalost nema, onda ne možemo. Prioritetni su prioriteti.
  • /

    21.08.2019 13:35
    /
    Nepismeni narode. Postoji orden Milosa Velikog, a ne postoji Milos Veliki?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija