Predsednik se izvinio Jezdiću i Bregoviću što su pretrpeli "linč" polupismenih

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da najveći deo građana Srbije pozdravlja izgradnju i otvaranje autoputeva, među kojima su i javne ličnosti koje imaju karijere i ne zavise ni od kakvih tajkuna.
Vučić se izvinio glumcu Nenadu Jezdiću i muzičarima Željku Joksimoviću i Goranu Bregoviču što su, kako je rekao, "pretrpeli linč polupismenih ljudi koji misle da su mnogo važni" jer su pohvalili otvaranje autoputa od Obrenovca do Preljine.
 
"To mogu samo hrabri i nezavisni ljudi, koji imaju svoju glavu, svoje karijere i nezavisni su od tajkuna i bilo koga", rekao je Vučić za TV Prva.
 
Vučić je, komentarišući izjave da se u nedelju, na otvaranju autoputa od Obrenovca do Preljine, nazvanog "Miloš Veliki", ponašao kao da je radove platio iz svog džepa, rekao da je "jedan čovek to mogao da plati iz svog džepa, a da to nije on".
 
"Putevi se grade državnim novcem koga ima dovoljno, a do skoro ga nije bilo", rekao je Vučić i naveo da će izgradnja autoputeva u Srbiji biti nastavljena i da će za dva meseca biti otvoren i istočni krak Koridora 10.
  • микс

    23.08.2019 22:46
    пљачка милиона
    од 500 милиона евра раније цене - скаче ауто-пут на 800 милиона еура!!! где су паре, ко узима милијарде, чије фирме граде, где су милијарде евра,????? пљачку историје подржавати само је исто кривично дело када буду сви похапшени и добили по 40 година затвора!!!!! и све да им се одузме све на крви нашој попљачкано!!!!!!
  • Novi

    22.08.2019 19:39
    Tek cemo videti koliko nas je ovaj manijak zaduzio kao drzavu. A Vucic je ucenjen od zapada da drzi najmanje plate u Evropi i da proda sve domace banke. Jer krajnji cilj je da se narod pojedinacno zaduzi u ZAPADNIM BANKAMA do maksimuma da zive na kredit i otplacuju ga do kraja zivota!
  • /

    22.08.2019 15:25
    /
    Autonomasi, jel vam krivo sto se prave putevi "dole u Srbiji"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija