VIDEO: Uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, policija pronašla "škorpion" sa prigušivačem i drugo oružje

Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Negotina zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u mestu Jabukovac kod Negotina.
VIDEO: Uhapšen zbog četvorostrukog ubistva u Jabukovcu, policija pronašla "škorpion" sa prigušivačem i drugo oružje
Foto: Pixabay
On je osumnjičen da je 7. avgusta na salašu u Jabukovcu kod Negotina hicima iz vatrenog oružja ubio Raju (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i njenu ćerku Draganu (53). Motiv četvorostrukog ubistva je pljačka.
 
Policijski službenici pronašli su pretragom šume na putu od Jabukovca ka Štubiku automatski pištolj "škorpion" sa prigušivačem i poluautomatsku malokalibarsku pušku sa prigušivačem, zakopane u zemlji, kojima je počinjeno ubistvo. Pretresom salaša osumnjičenog policija je pronašla, takođe zakopane, još dve malokalibarske puške, jednu poluautomatsku i jednu gasnu pušku, kao i veću količinu municije.
 
 
Inače, ubistva su se dogodila 7. avgusta, a tela su pronađena dva dana kasnije, a pronašao ih je prijatelj iz susednog sela Vratna. Telo muškarca, starog oko 70 godina, pronađeno je na traktoru, a tela njegove supruge i još dve ženske osobe u dvorištu.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.
  • 10e

    25.08.2019 12:25
    NIje tu motiv pljacka, posto je to mogao da uradi i bez ispaljenog metka, nego cista krvozednost.
  • Ns

    25.08.2019 10:44
    Vratite smrtnu kaznu u zakonik..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.