Osumnjičenom za pranje para pritvor do 30 dana

Sudija Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu je, posle saslušanja osumnjičenog, doneo rešenje kojim je D.Đ. odredio pritvor do 30 dana, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke.
Osumnjičenom za pranje para pritvor do 30 dana
Foto: Pixabay
Pripadnici Uprave kriminalističke policije uhapsili su u subotu Đ.D. (60) zbog sumnje da je izvršio krivično delo pranje novca.
 
Pretresom stana u kome živi osumnjičeni policija je pronašla 903.110 evra.
 
D.Đ. se tereti da je novac koji je, kako se sumnja, stečen kriminalnim aktivnostima, držao u svom stanu sa ciljem da prikrije njegovo poreklo i uloži ga u legalne poslove.
 
Protiv navedenog rešenja osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe u roku od tri dana od prijema rešenja krivičnom vanpretresnom veću Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije Višeg suda u Beogradu, saopštio je sud.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija