Dvoje uhapšeno zbog sumnje da su razlupali vozila na autoputu "Miloš Veliki"

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili dve osobe osumnjičene da su učestvovale u događaju koji se desio u noći između 27. i 28. avgusta na auto-putu "Miloš Veliki", kada je grupa ljudi palicama lupala automobile.
Dvoje uhapšeno zbog sumnje da su razlupali vozila na autoputu "Miloš Veliki"
Foto: Pixabay
Tom prilikom nanete su lakše povrede vozačima, a oštećeno je više automobila, saopšteno je iz MUP-a.
 
Rebić je precizirao da je policija prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklje, palice i druge predmete, za koje se sumnja da su korišćeni prilikom izvršenja ovog krivičnog dela nasilničkog ponašanja. Direktor policije je dodao i da je za jednim brojem osoba, koje su takođe identifikovane, raspisana potraga i Ministarstvo unutrašnjih poslova za njima intenzivno traga.
 
Prema njegovim rečima, policija je odmah nakon događaja preduzela niz mera i aktivnosti u cilju pronalaska i identifikacije počinilaca tog, kako je naglasio, vandalskog akta.
 
Operativnim radom, kako je naveo direktor, policija je ubrzo došla do saznanja o mogućim počiniocima ovog krivičnog dela. "Očekujem da će aktivnim radom policije vrlo brzo biti pronađene sve osobe koje su izvršile ovo krivično delo i da će one biti privedene pravdi i adekvatno sankcionisane", rekao je Rebić.
 
Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak napada na kojem se vidi kako nekoliko muškaraca sa kapuljačama na glavi i prekrivenog lica sa bakljama i palicama u rukama trče ka vozilima i lupaju po njima.
  • Arch Stanton

    30.08.2019 08:21
    ......
    Bolesna država sa bolesnom nacijom, ovde nema popravke, toliko ste otišli u sunovrat da vam više ni Tito ne bi mogao pomoći.....
  • Igor Buric

    30.08.2019 06:29
    Detelinara
    Imamo mi na Detelinari bracu iz pRnjavora koji su isto tako mislili da mogu da haraju da budu sefovi u ulici sa jos nekolicinom komsija kumova. Naletili su na jednog stranca koji ih je tako oprao na sudu dobili zatvorske kazne platili silne odstete i jos ih cekaju stare dobre lekcije kako bi rekli u doba Tita. I treba takve nalupati i to da leze mesecima u traumatologiji da vide sta to znaci. Bahatost i misle niko nam nista nemoze sakriveni u mraku kapuljace i slicno. Kukavice. To je narod zvao kukavicama. Uvek na slabije od sebe u grupama na jednog. A ove kakvi advokati i sudovi samo teski fizicki rad u ljevaonicama gvozdja i odu pluca pred pecima u 2 godine. Resimo se bagre i olosa i sramote koju nam prave po svetu.
  • VladaN

    29.08.2019 23:28
    Ovo je samo početak...
    .... zahvaljujući izjavi Vučića “... ds država ne može da se izbori sa...” i izjavi “ doktora” o tenku i Tamiću. Ološ koji je sve ovo uradio kontroliše isto takav ološ.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.