Zeman u Beogradu: Volim Srbiju i srpski narod, ali ne i Kosovo

Predsednik Češke Miloš Zeman boravi u trodnevnoj poseti Beogradu. Zeman je po dolasku rekao da veoma voli Srbiju i srpski narod, ali "ne i Kosovo".
Češkog predsednika je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" dočekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
 
"Odnosi između Srbije i Češke su danas na najvišem nivou", napisao je Vučić na Instagram nalogu, uz fotografije sa dočeka na aerodromu.
 
Predsednici Vučić i Zeman su položili vence na Spomenik braniocima Beograda 1914–1918. na Novom groblju. Planom posete predviđeno je da u sredu dvojica predsednika održe tet-a-tet sastanak, a nakon toga biće organizovan plenarni sastanak delegacija Srbije i Češke.
 
Najavljeno je i potpisivanje bilateralnih sporazuma, posle čega će uslediti izjave za medije predsednika Srbije i Češke. U sredu će biti otvoren Srpsko-češki poslovni forum.
  • Veverac

    11.09.2019 09:31
    Pravi prijatelj
    Bravo!!!! Sorosoidi na aparatima...
  • /

    11.09.2019 08:27
    /
    taj lupeta i u ceskoj
    putinov placenik

    demonstracije su protiv njega i njegovih ljudi.
  • Александар

    11.09.2019 06:24
    Мунзе конза
    Није Земан, него Земун...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.