Paspalj: Svi treba da odu iz Srbije jer država ne vodi računa o ljudima

Proslavljeni jugoslovenski i srpski košarkaš Žarko Paspalj postao je još jednom zvezda društvenih mreža nakon što je preuredio zapušteno zajedničko dvorište između zgrada na Vračaru u Beogradu, pretvorivši ga u košarkaški teren, piše nedeljnik Vreme.
Paspalj je, govoreći o nedostatku solidarnosti u društvu, rekao da "možemo da pričamo - krivi su Milošević, Vučić, Tadić ili Koštunica, bilo ko ko je bio na vlasti poslednjih 30 godina, ali ajde da pođemo od sebe".
 
"Bilo je i meni teško kada sam radio igralište u zapuštenom dvorištu, ustajao svako jutro u 6h i smišljao nove ideje kako da ovo zajedničko dvorište izgleda što lepše, uvek u iščekivanju evo, sada će još neko da dođe. A nije", priča Paspalj.
 
"Naiđe ti bes, kažeš, čekaj bre, šta je ovo s ljudima, znaš da te gledaju, vide nekog kretena koji je imao četiri srčana udara i šlog kako sam radi u zajedničkom dvorištu, valjda se zapitaš, šta on to radi. I kažeš sebi, ma on to radi jer ima neku korist. Eto, to ti je to", kazao je Paspalj.
 
Komentarišući masovni odlazak mladih ljudi iz zemlje, on poručuje da "treba da idu svi".
 
"Posledica toga će biti konačni raspad ove zemlje, niko neće ostati i to je to", kaže Paspalj i dodaje da "država ne vodi računa o svojim ljudima, a neko bi morao".
 
On dodaje da je tako u Hrvatskoj, Crnoj Gori, Bosni, kod nas.
 
"Ništa se tu dobro ne dešava, već tragično kao posledica načina života od 1991. do 2019. a to je 30 godina. Kada imaš 50 i razmišljaš o tome normalno je da te uhvati bes", zaključuje Paspalj.
 
  • /

    16.09.2019 13:17
    /
    kako ga ameri nagovaraju a srbija pripada rusima
    ma dajte vise
  • Novica

    16.09.2019 02:06
    @Miroslav
    Mislim da se Vucko i Nikolic dogovarali u Ritz-u zajedno sa Canetom, Djukanovicem, Maricem i nekim francuski obavestajcom kako da dodju na vlast i kako da razj*bu Srbiju do temelja!
  • Miroslav

    15.09.2019 18:31
    Najveca Veleizdaja u istoriji
    Poznato je da je Vucic preko Montgomerija prihvatio ponudu Klintona da ga dovede na vlast a on da potpise nezavisno Kosovo. Dogovor je pao na jahti Miodraga Kostica. Kasnije je fondaciji bracnog para Klinton donirao 2 miliona evra para drzavljana Srbije za izbore. Vucic cita sa usana svojih gospodara Klintona i Blera sta treba da radi da unisti drzavljane Srbije, a da na njihovu teritoriju naseli migrante koji ce da servisiraju mrezu autoputeva kroz Srbiju, koja ih jedino zanima. Skolovane migrante preuzima ambasada SAD u Beogradu, sredjuje im papire i prati na avion u SAD, licno sam se uverio. 200.000 emigranata iz Srbije u 2020 i njemu odgovara, jer nisu njegovi glasaci. To sto Vucic radi gradjanima Srbije, uz pljacke milijardi evra, nisu svi zajedno uradili Hitler, Mengele, Ajhman, Klinton i svi africki diktatori zajedno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Prikuplja se novac za plaćanje kazne Aide Ćorović

Feministička antifašistička mreža (FAM) pozvala je građane da doniraju novac kako bi platili kaznu za Aidu Ćorović i sprečili njen odlazak na odsluženje dvomesečne zatvorske kazne od petka 22. marta.