Blic: Nikola Đuričko se seli iz Srbije, karijeru nastavlja u SAD

Srpski glumac Nikola Đuričko je, prema informacijama koje je objavio Blic, odlučio da nastavi karijeru u Americi.
Taj list se poziva na saznanja iz njegovog okruženja, a navodi se i da je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu uzeo godinu dana neplaćeno.
 
Spekuliše se da Đuričko za nastavak karijere "preko bare" može da se osloni na dosadašnje iskustvo u radu sa Anđelinom Džoli na filmu "U zemlji krvi i meda".
 
Svojevremeno je u intervjuu za Nedeljnik Nikola Đuričko na pitanje da li je posle iskustva sa Anđelinom Džoli sa kojom je bio i na dodeli Oskara, razmišljao o emigraciji odgovorio da ne zna.
 
"Ne znam. Imam agenta u Londonu. Trudim se da zaigram u Ligi šampiona. Znam koliko je narod bio ponosan kada sam se pojavio u filmu 'World War Z' s Bredom Pitom. U tom smislu znam kako smo mi, kao male sredine, srećni kad neko naš zabeleži uspeh u svetu. To pruža nadu nekom čoveku u Srbiji da kaže 'Ako može ovaj Đuričko, onda mogu i ja samo ako budem vredno i dobro radio'", rekao je glumac.
 
Kako je dodao, par puta je pomislio da ode iz Srbije tokom devedesetih. 
 
"Što kaže moj drugar: 'Sad sam počeo da mislim o odlasku iz Srbije ali bez strasti. Ranije sam hteo da odem, jer ne mogu ovo da podnesem, a sad samo ono - idem'", rekao je tada Đuričko.
  • Ceca

    18.09.2019 22:42
    Davno sam rekla
    Idi dok si mlad...
    Ma, ne moras da budes ni mlad, samo napred...
  • Trt

    18.09.2019 15:30
    @Limun

    Evo ja nisam toliko velikodušan, ne želim ti zdravlja i sreće, samo da svoja kvaziuvređena lupetanja ograničiš na prostor ispred i oko dragstora, ćao.
  • Limun

    18.09.2019 14:39
    Od srca mu želim da uspe i da se više nikada ne vrati. Odličan je glumac al je kao čovak promašaj čisti. Želim mu zaista svu sreću i nadam se da će biti toliko zauzet da nas neće opterećivati svojim komentarima, mišljenjima i ostalim budalaština kao do sad. Idi, glumi, uživaj, živi i budi srećan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija