Porodica mladića koji je dobio otkaz dok je bio u komi najavljuje tužbu protiv JKP "Čistoća"

Roditelji preminulog Marka Kosovca (28) iz Kraljeva, koji je dobio otkaz ugovora o privremenim i povremenim poslovima dok je ležao u dubokoj komi izazvanoj povredama na radu, najavljuju tužbu protiv kraljevačkog JKP "Čistoća", na čijim je javnim radovima povređen.
 Porodica mladića koji je dobio otkaz dok je bio u komi najavljuje tužbu protiv JKP "Čistoća"
Foto: Pixabay
Kako pišu Novosti, roditelji stradalog mladića kažu da nije istina da je direktor "Čistoće" bio u kontaktu sa njima dok je Marko bio u bolnici i da je došao tek kada je on preminuo. Direktor "Čistoće" je, inače, za Novosti prethodno rekao da je posećivao porodicu dok je povređeni radnik bio u komi i davao im savete u vezi sa plaćanjem lečenja.
 
Podsetimo, Marko Kosovac iz Kraljeva koga je preduzeće "Čistoća" angažovalo na uređenju zelenih površina, preminuo je nakon što je tokom radnog vremena pao sa traktora. Nesreća se dogodila 9. septembra, a mladić je nakon pada dve nedelje bio u komi. Dok je bio u bolnici dobio je otkaz.
  • Građanin

    27.09.2019 12:39
    Samo u Srbiji
    Ovako nešto može samo kod nas da se desi!
    Postali smo bezdušni, oholi, zli, netolerantni, nepošteni, pokvareni...
    Zato nas i preziru širom Evrope!
    Užas!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija