"Zlatni" odbojkaši dobili diplomatske pasoše

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uručio je diplomatske pasoše reprezentativcima Srbije u odbojci, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.
Dačić je tom prilikom rekao da su pasoši i zvanje ambasadora dobre volje "najmanje što država i MSP mogu da urade" za odbojkaše.
 
"Mi se ponosimo vama i voleo bih da svi ambasadori budu kao vi", rekao je šef srpske diplomatije.
 
Kapiten reprezentacije Nemanja Petrić se u ime tima zahvalio na pasošima i zvanju ambasadora dobre volje.
 
"Mi smo se uvek borili da časno predstavljamo našu državu i naš narod. Drago nam je da sad postajemo ambasadori dobre volje zvanično i u tom cilju ćemo se još više truditi da nas predstavimo u dobrom svetlu", rekao je Petrić.
  • Aha

    02.10.2019 09:23
    @ ABIDAS
    Bravo za komentar! Svaka, ali svaka Vam je na mestu.
  • hkkl

    01.10.2019 21:28
    Zasto?
  • Ravnopravnost

    01.10.2019 21:24
    Da li ce i odbojkasice dobiti isti tretman kao i muskarci?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.