Vučić razgovarao sa novim izaslanikom Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je ranije popodne telefonom sa novoimenovanim specijalnim izaslanikom Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine Ričardom Grenelom, saznaje Tanjug.
Vučić razgovarao sa novim izaslanikom Bele kuće za pregovore Beograda i Prištine
Foto: 021.rs
Vučić i Grenel razgovarali su telefonom, ali detalji razgovora nisu poznati, niti će biti saopštenja o sadržaju tog razgovora.
 
U Prištini je u međuvremenu saopšteno da je Grenel razgovarao saopšteno da je Grenel razgovarao i sa predsednikom privremenih kosovskih institucija Hašimom Tačijem.
 
Tači je, kako je objavljeno na njegovom sajtu, rekao da je pozdravio njegovo imenovanje Grenela i povećanu ulogu SAD u tom procesu.
 
"Vaše imenovanje doprinosi našem uverenju i poverenju u ovaj proces i mogućnost postizanja konačnog mirovnog sporazuma sa Srbijom. Ovo je potvrda lične posvećenosti predsednika Trampa postizanju mirovnog sporazuma između Kosova i Srbije", napisao je Tači.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija