Kocke na trgu u Beogradu ofarbane u zlatno za vreme protesta, Vesić najavio krivične prijave

Učesnici večerašnjeg protesta "Jedan od pet miliona" u Beogradu su ofarbali kocke na Trgu Republike u zlatnu boju, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić, najavio je krivične prijave protiv svih koji su u tome učestvovali.

Protestna šetnja "Jedan od pet miliona" završena je na Trgu Republike, u centru Beograda, farbanjem kocki u zlatnu boju kako bi se pokazalo da su postupci vlasti samo farbanje stvarnosti.

"Oni govore da smo u zlatnom dobu. Pokazali smo šta je njihovo zlatno doba, oni samo prefarbaju fasadu, a ispod se sve raspada", rekao je jedan od organizatora protesta Miodrag Simović.

On je rekao da je vlast rekonstruisala Trg Republike 400 dana čime mu je "ubila dušu" i od njega napravila "prazan Vesićev plato".

Vesić je reagovao na ovu akciju, rekavši da će protiv svih koji su u ovome učestvovali biti podnete krivične prijave.

"Đilas i njegovi huligani nastavljaju da divljaju u Beogradu. Tukli su komunalne radnike, nalepnicama uništavali javnu imovinu, lomili saobraćajne znake, a večeras su uništavali Trg republike posipajući farbu. Hvala bogu imamo snimke kako uništavaju Trg, pa ćemo lepo podneti krivične prijave protiv svakog od njih", napisao je Vesić na Fejsbuku.

  • Petar I

    12.10.2019 20:34
    krivično pravo
    A loše izvedeni radovi bez krivične prijave?
  • avangarda

    10.10.2019 18:25
    joj ta nova umetnost što liči na Versace gaće.
  • Trt

    09.10.2019 12:03
    @Taksista

    Nismo mi protiv toga zato što naše zadnjice nisu nije u pitanju, nego što nam je dosta bagre sa taksijima i što želimo da vas pregazi CarGo, Uber i svaki drugi oblik organizovanja koji vas ostavlja bez posla.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija