Doktorku uhvatio za kosu, pa vukao po holu bolnice

Muškarac A.P. (40) uhapšen je večeras zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Njemu se na teret stavlja da je fizički nasrnuo na doktorku KBC Bežanijska kosa.

A. P. je, kako se sumnja, oko 15:55 došao u koronarnu jedinicu u posetu majci i zahtevao je od doktorke da joj izvadi braunilu iz ruke, pa kada je doktorka to odbila, povukao je za kosu, oborio na pod i vukao.

Dežurni tužilac mu je odredio zadržavanje od 48 sati.

  • Mst

    29.08.2021 11:14
    Gospodo
    Gospodo, ako vam se ne svidja rad lekara i tehnicara, idite u poštu pa se lečite…. Pozdrav !!
  • Goldina

    13.10.2019 18:58
    Obeshrabrena
    Posle cetrdeset godina rada u zdravstvu, sa sedamdeset godina zivota, u sada moralno i ekonomski razrusenoj drzavi bez sistema, ipak ostajem zatecena. Manje samom cinjenicom sta se dogodilo, vise stavovima pojedinih komentatora.Da, danas roditelji u skolama napadaju nastavnike, pacijenti u ustanovama zrdavstvene radnike. Policija hapsi ljude koji objavljuju koristoljublje vladajucih. Ali, UVEK se nadje ne mali broj onih, koji ce braniti svaki nasilni gest. A kada smo kod pomenutog slucaja, venski put MORA biti otvoren. Pitajte svemoguceg ministra zdravlja!
  • Mammam

    13.10.2019 15:43
    @Porodiljs gospodjo da li ste vi svesna sta se napisali? Znaci to sto su vam iz 10 tog puta nalazili venu vi bi njih vukli po podu?!?! To su deca koja su zavrsila skolu i verovatno ce da beze iz ove zemlje bas zbog takvih kao sto ste vi.. Ako mislite da je stavljanje braunile tako jednostavo onda plasirajte vi.. Vecina strucnih sestara je otislo,primaju se novi koji naravno nemaju tolikog iskustva da Vam mozda iz prvog puta nadju venu ali to nije razlog da bi nekoga napali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija